"Schoolfeest, inspraak bij de schoolleiding en leuke blogs over de school."

Leerlingenvereniging

Elke leerling van csg Bogerman is lid van de leerlingenvereniging. Een vereniging voor en door leerlingen, want het bestuur bestaat helemaal uit leerlingen! In het bestuur van de vereniging komt het aan op samenwerken, leiderschap, visie en doorzettingsvermogen. Met als doel: werken aan sfeer en een goede tijd voor alle leerlingen van csg Bogerman!

Schoolkrant
Een schoolkrant door en voor leerlingen. Hierin krijg jezelf de regie: waar gaat de editie over? Wie ga je interviewen? Of schiet jij de perfecte plaatjes als fotograaf? Binnen de redactie zijn verschillende functies die jij kan invullen. Daarbij komt dat je samen verantwoordelijk bent voor het uitbrengen van de schoolkrant. Een leerzame, maar vooral leuke ervaring!

Leerlingenraad
Weet jij wat er leeft onder de leerlingen? Wil je meedenken met de schoolleiding van csg Bogerman? Wil jij de school verbetern? Leerlingen die mee willen denken én een eigen visie hebben; daar worden we bij csg Bogerman enthousiast van! Ben jij ook enthousiast geworden? Wie weet is de leerlingenraad dan wel iets voor jou! 

Feestcommissie
Ben jij een organisatietalent? Hou je zelf ook wel van en feestje? Weet jij wat nodig is om de juiste sfeer neer te zetten? Kom dan bij de feestcommissie. Er worden elk jaar diverse schoolfeesten georganiseerd. Hier kun je een grote rol in spelen. Jullie krijgen samen de verantwoordelijkheid om er een te gek feest van te maken!


Nieuws

16/52019
Diploma AED en reanimatie in the pocket!

Vandaag hebben 23 4VWO leerlingen BSM hun diploma AED en reanimatie in ontvangst genomen. ... lees verder
19/12018
Klas 2 Koudum naar Thialf

De 15 achterblijvers tijdens de ski excursie naar Oostenrijk kregen een alternatief programma aangeboden. Met behulp van ouders en docenten was het mogelijk om naar Heerenveen af te reizen.... lees verder
17/112017
csg Bogerman - Informatie verkeersmarkt 23+24 november a.s.

Op Bogerman Hemdijk 47 vindt op donderdag 23 november en vrijdag 24 november de jaarlijkse verkeersmarkt Súdwest Fryslân plaats voor alle leerlingen van klas 1. Tijdens de verkeersmarkt worden de leerlingen in diverse workshops geïnformeerd over uite... lees verder
Je maakt 't samen!
DISCLAIMER
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân