"Achter elke solist staat een sterk orkest"

Muziek

Samen leren spelen, goed naar elkaar luisteren, samen toewerken naar de ene belangrijke optreden. Dat is waar het bij csg Bogermanmuziek om draait. Muziek is een taal die iedereen spreekt, het raakt je. Muzikanten die de sterren van de hemel spelen laten daarmee ook iets van zichzelf zien. Spannend, maar oh zo mooi als het lukt om daarmee het publiek om ver te blazen!

Bogerman BigBand
De Bogerman BigBand is een swingende groep muzikale leerlingen die onder leiding van Anne Oosterhaven en Bob Pruiksma bigbandmuziek speelt. Naast de vele lokale concerten gaat de BigBand ook af en toe op tournee in het buitenland. Zo is de groep al eens naar Denemarken, Engeland en Frankrijk geweest.

Bogerman Kamer Orkest
Het Bogerman Kamerorkest is een klassiek orkest, maar uitstapjes naar de jazz- en de popmuziek worden niet geschuwd. Daarom wordt de klassieke kamerorkestbezetting ondersteund door een swingende ritmesectie.

Bogies
De Bogies zijn de spetterende muzikanten van het onderbouworkest van locatie Hemdijk 47 in Sneek. Ook deze groep muzikale talenten timmert flink aan de weg. Elk jaar vertrekken ze naar Leer in Duitsland voor een muzikale uitwisseling en diverse optredens.

Bogerman Popkoor
Ben je dol op zingen? Sluit je dan snel aan bij het Bogerman Popkoor! Een aantal vaste optredens op de agenda van het Popkoor zijn het jaarlijkse schoolconcert, schoolmusicals en de csg Bogerman muziekavond.

Kijk ook eens op www.schoolmuziekonline.nl


Nieuws

16/52019
Diploma AED en reanimatie in the pocket!

Vandaag hebben 23 4VWO leerlingen BSM hun diploma AED en reanimatie in ontvangst genomen. ... lees verder
19/12018
Klas 2 Koudum naar Thialf

De 15 achterblijvers tijdens de ski excursie naar Oostenrijk kregen een alternatief programma aangeboden. Met behulp van ouders en docenten was het mogelijk om naar Heerenveen af te reizen.... lees verder
17/112017
csg Bogerman - Informatie verkeersmarkt 23+24 november a.s.

Op Bogerman Hemdijk 47 vindt op donderdag 23 november en vrijdag 24 november de jaarlijkse verkeersmarkt Súdwest Fryslân plaats voor alle leerlingen van klas 1. Tijdens de verkeersmarkt worden de leerlingen in diverse workshops geïnformeerd over uite... lees verder
Je maakt 't samen!
DISCLAIMER
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân