Orkestklas

Wil jij spelen in je eigen orkestklas? Twijfel dan niet langer en grijp je kans! Vanaf september 2017 kan dit op csg Bogerman. Na enkele lessen speel je al samen in je orkestklas en natuurlijk ga je samenspelen met de Bogies, het Kamerorkest en de csg Bogerman Bigband.

Instrumenten en lessen
Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten: trompet/bugel, trombone, saxofoon en fluit. Andere instrumentkeuze is mogelijk in overleg; zolang het past binnen de kaders van de orkestklas. De instrumenten huur je via de school.

Lessen van een gediplomeerd docent
Dit project wordt opgezet in nauwe samenwerking met Kunstencentrum Atrium. De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. Tot de herfstvakantie heb je wekelijks les op je instrument. Daarna zijn de lessen om de twee/drie weken, maar speel je wel elke week in je orkestklas onder leiding van een docent van csg Bogerman.

Optredens
In december doe je mee aan je eerste concert waarbij je meespeelt met de bekende csg Bogerman orkesten: de Bogies, het Kamerorkest en de csg Bogerman Bigband. Vervolgens zul je in de loop van het cursusjaar nog zeker aan twee andere optredens deelnemen.

Wat bieden wij jullie?
Een fantastische kans om een instrument te leren spelen, je talenten te kunnen ontwikkelen en bovenal de mogelijkheid om samen muziek te maken.

Waar blinken wij in uit?
- Enthousiasme en niveau;
- Goede begeleiding;
- Deskundige en betrokken docenten;
- Je eigen talent laten ontwikkelen.

Kosten en voorwaarden
Kosten voor de lessen: 154 euro
Huur instrument: 50 euro (max.)

In individuele gevallen zijn er mogelijkheden om de kosten voor dit muzikale project te laten subsidiëren. Vraag gerust voor meer informatie. Bij deelname aan dit project verplicht je je om minimaal een jaar mee te doen. Natuurlijk ga je zorgvuldig met je instrument om.

Aanmelden en meer informatie via:
oosa@csgbogerman.nl


Nieuws

16/52019
Diploma AED en reanimatie in the pocket!

Vandaag hebben 23 4VWO leerlingen BSM hun diploma AED en reanimatie in ontvangst genomen. ... lees verder
19/12018
Klas 2 Koudum naar Thialf

De 15 achterblijvers tijdens de ski excursie naar Oostenrijk kregen een alternatief programma aangeboden. Met behulp van ouders en docenten was het mogelijk om naar Heerenveen af te reizen.... lees verder
17/112017
csg Bogerman - Informatie verkeersmarkt 23+24 november a.s.

Op Bogerman Hemdijk 47 vindt op donderdag 23 november en vrijdag 24 november de jaarlijkse verkeersmarkt Súdwest Fryslân plaats voor alle leerlingen van klas 1. Tijdens de verkeersmarkt worden de leerlingen in diverse workshops geïnformeerd over uite... lees verder
16/112017
Prachtige taizéviering in Sneek

Op 13 november 2017 bezocht broeder Jasper van communauté de Taizé csg Bogerman. Zijn bezoek was een unieke gelegenheid voor leerlingen om met hem in gesprek te gaan en met elkaar een Taizé-avondgebed te beleven.... lees verder
8/112017
Beroepenfeest On Stage voor vmbo-leerlingen

Gistermiddag was er voor vmbo-leerlingen het On Stage beroepenfeest georganiseerd... lees verder
Je maakt 't samen!
DISCLAIMER
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân