"Ben jij klaar voor het betere PROEFwerk?"

PROEFwerk Sneek

Ieder jaar zijn er verschillende PROEFwerk momenten waarop jij als groep 8 leerling samen met je ouders welkom bent om sfeer te proeven op csg Bogerman Sneek.

De data voor PROEFwerk schooljaar 2020/2021 zullen aan het begin van het schooljaar hier bekend gemaakt worden.

Ervaren en beleven 

Tijdens PROEFwerk ervaren jij en je ouders/verzorgers waar csg Bogerman voor staat: 'Je maakt 't samen!' Natuurlijk ontdek je ook dat het super leuk is om te leren en jezelf te ontwikkelen!

Eigen route kiezen
Je kiest zelf voor een route waar jij je graag in wilt verdiepen. Elke route staat voor het opleidingsaanbod dat csg Bogerman jou te bieden heeft. 
 


Nieuws

17/122019
csg Bogerman zamelt kaarsen in voor goed doel

In samenwerking met VONK! is csg Bogerman dit schooljaar begonnen met het verzamelen van oude kaarsen. Van deze oude kaarsen worden nieuwe kaarsen gemaakt door jongeren die met extra hulp een start kunnen maken op de arbeidsmarkt. Helpen jullie mee?... lees verder
9/122019
csg Bogerman en VC Sneek blij met samenwerking

Op vrijdag 29 november kreeg csg Bogerman het nieuwe volleybalshirt aangeboden door VC Sneek. ... lees verder
4/122019
csg Bogerman ontvangt licentie voor Bèta Challenge

In 2018 startte csg Bogerman met het aanbieden van Bèta Challenge. De officiële Bèta Challenge licentie mocht de school op dinsdag 3 december in ontvangst nemen. Met dit programma bedient csg Bogerman al haar niveaus van technologisch onderwijs.... lees verder
Je maakt 't samen!
Disclaimer | Privacy
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân