"Maak kennis met echte passie"

csg Bogerman Sneek

Ken je dat gevoel, dat je iets helemaal vanuit je tenen doet? Uiterste inspanning, volop geluk als het lukt? Maak kennis met echte passie bij csg Bogerman Sneek. Bij de sportklas, in het PopKoor, de Bogy's, tijdens een les van het gymnasium of achter de kachel in de professionele horeca keuken van het vmbo. Csg Bogerman Sneek biedt je ongekende mogelijkheden. Kom gauw kennismaken en doe mee!

Het onderwijs
Bij csg Bogerman in Sneek kun je terecht voor alle onderwijsniveaus: vmbo, havo en vwo. De locatie biedt volop mogelijkheden voor eigentijds onderwijs. Bijvoorbeeld in het vakcollege, waar het accent ligt op leren in de praktijk. Of de m@vo, modern vmbo GT onderwijs met accenten op ICT en werken met de iPad. Ga je voor de havo? Dan kun je ook kiezen voor het Technasium en in de bovenbouw voor één van de International Business Schools. Binnen het vwo kun je kiezen voor het uitstekende onderwijs van het Gymnasium of het Technasium.

Bij Bogerman ligt het accent op samen leren en werken. Niet voor niets is de slogan van Bogerman 'Je maakt 't samen!'. Ook in het extra aanbod van de school merk je dat goed.

Leerlingenvereniging
Alle leerlingen van csg Bogerman zijn automatisch lid van de leerlingenvereniging. Die organiseert super leuke acitiviteiten, houdt blogs bij over de school en bespreekt samen met het management van de school alle ontwikkelingen rondom het onderwijs.

Lees meer over de leerlingenvereniging.

Sportklas
Ben je toe aan extra sportieve uitdaging? Dan is de sportklas echt iets voor jou. De klas ontdekt iedere week nieuwe sporten en leerlingen worden uitgedaagd op hoog sportief niveau! Sport is super belangrijk want je leert op elkaar te vertrouwen, samen ergens naar toe te werken en je eigen grenzen te verleggen. 

Je kunt op Bogerman zelfs sport als examenvak kiezen. Het vak heet Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM). BSM kun je kiezen als je de richting havo of vwo doet. Maak van je talent je toekomst!

Lees meer over de sportklas.

Muziek
Haal je hart op bij de echte sfeermakers van de school: de Bogy's, het Popkoor, het kamerorkest of (in de bovenbouw) de Bigband. Deze succesvolle bands zijn de gangmakers tijdens diverse optredens in binnen en buitenland. In een orkest of band leer je goed naar elkaar te luisteren, samen te werken en met heel veel plezier trots te zijn op het eindresultaat!

Lees meer over csg Bogerman muziek.

Gebouw
Leerlingen van het vakcollege starten in klas één direct op Hemdijk 2. Daar zijn vaklokalen met grote machines en apparaten waar zij hun lessen goed kunnen volgen. Alle andere leerlingen beginnen hun schooltijd op Hemdijk 47. Op deze kleinschalige locatie leer je elkaar snel kennen, en dat is wel zo fijn. In de tweede klas maken leerlingen van de havo en het vwo een overstap naar de locatie op Hemdijk 2. Leerlingen van de m@vo blijven op Hemdijk 47. 

Kennismaken
Wil je weten of csg Bogerman Sneek bij jou past? Kom dan eens kennismaken tijdens PROEFwerk of het Open huis.

Contact
Cees Vogelvanger is de afdelingsleider van de brugklas in Sneek. Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer wilt weten. Je kunt bellen naar 0515 482 482.


Nieuws

27/22019
Magisch concert van leerlingen basis- en voortgezet onderwijs

Op dinsdag 5 maart spelen leerlingen van csg Bogerman en Palludara het concert ‘Onze school is magisch’ in Theater Sneek.... lees verder
28/12019
Laatste informatie PROEFwerk voor groepachters

Deze week vindt PROEFwerk plaats. Een interactieve kennismaken met het opleidingsaanbod van csg Bogerman Sneek. Alle groepachters die zich hebben aangemeld ontvingen een e-mail met laatste informatie. Hier staat alle info nog een keer op een rij. ... lees verder
30/52018
Leerlingen csg Bogerman genomineerd voor KNAW Onderwijsprijs 2018

Met hun PWS over de scholekster zijn onze leerlingen Hinke Lise Hoekstra en Pieter Zijlstra genomineerd voor de KNAW Onderwijsprijs 2018! 12 juni wordt bekend of zij een eerste, tweede of derde prijs in ontvangst mogen nemen.... lees verder
Je maakt 't samen!
DISCLAIMER
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân