Prachtige taizéviering in Sneek

Op 13 november 2017 bezocht broeder Jasper van communauté de Taizé csg Bogerman. Zijn bezoek was een unieke gelegenheid voor leerlingen om met hem in gesprek te gaan en met elkaar een Taizé-avondgebed te beleven.

 

Op 13 november 2017 bezocht broeder Jasper van communauté de Taizé csg Bogerman. Zijn bezoek was een unieke gelegenheid voor leerlingen om met hem in gesprek te gaan en met elkaar een Taizé-avondviering te beleven. Bij de Taizéviering was jong en oud vanuit de regio van harte welkom.

Gesprek met broeder Jasper
's Middags konden leerlingen in gesprek met broeder Jasper onder de bezielende leiding van Jur Majoor. Meneer Majoor is zelf een fervent Taizéganger en moedigt leerlingen al tien jaar aan om mee te gaan. Leerlingen konden broeder Jasper alles vragen en natuurlijk was hij ook nieuwsgierig naar de ervaringen van onze leerlingen.

Maaltijd
Meneer van der Luit en zijn leerlingen verzorgden een heerlijke maaltijd voor leerlingen en personeel die het avondgebed wilden bijwonen. Geweldig hoe zij met weinig middelen een overheerlijke maaltijd weten neer te zetten. De worstjes waren erg populair en ook het zelfgebakken brood was fantastisch.

Avondgebed
Bij het avondgebed was iedereen uit de regio welkom. De zaal was dan ook goed gevuld en met elkaar werden de liederen uit Taizé gezongen. Het Bogerman Kamerorkest verzorgde de begeleiding en ook een speciaal projectkoor deed mee. Geweldig hoe er met elkaar gewerkt werd om een mooie en fijne avond neer te zetten.

Iedereen die heeft meegeholpen om deze ervaring voor Sneek mogelijk te maken: heel hartelijk bedankt!

 


Je maakt 't samen!
Disclaimer | Privacy
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân