csg Bogerman - Informatie verkeersmarkt 23+24 november a.s.

Op Bogerman Hemdijk 47 vindt op donderdag 23 november en vrijdag 24 november de jaarlijkse verkeersmarkt Súdwest Fryslân plaats voor alle leerlingen van klas 1. Tijdens de verkeersmarkt worden de leerlingen in diverse workshops geïnformeerd over uite

Aan de ouders/verzorgers van leerlingen van klas 1 van Bogerman Sneek

 

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

 

Op Bogerman Hemdijk 47 vindt op donderdag 23 november en vrijdag 24 november de jaarlijkse verkeersmarkt Súdwest Fryslân plaats voor alle leerlingen van klas 1. Tijdens de verkeersmarkt worden de leerlingen in diverse workshops geïnformeerd over uiteenlopende aspecten van het verkeer.

 

Het Rode kruis en de Stichting Medical Team Nederland geven informatie over de toepassing van E.H.B.O. en het gebruik van een ambulance bij verkeersongevallen. Ter voorkoming van ongevallen met grote voertuigen is iemand van de chauffeursvereniging Friesland met een vrachtwagen aanwezig om informatie te geven over fietsers en de dode hoek. Daarnaast is Veilig Verkeer Nederland (VVN) aanwezig en zij zullen ogen- en reactietesten afnemen. Verder geeft de politie voorlichting over onveilig gedrag in het verkeer. Daarnaast is Stichting Bevordering Verkeerseducatie aanwezig en zij informeren de leerlingen over een aantal elementaire verkeersregels.

 

Het doel van al deze activiteiten is leerlingen bewust te maken van de risico’s in het verkeer en de wijze waarop zij hun eigen gedrag daarop kunnen aanpassen.

Deze doelstelling wordt van harte ondersteund door de gemeente Súdwest Fryslân.

 

Namens de gemeente wensen wij de leerlingen een leerzame verkeersmarkt toe.

Naast de workshops die uw zoon/dochter op beide dagen volgt heeft uw zoon/dochter gewoon les.

 

 

 


Je maakt 't samen!
Disclaimer | Privacy
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân