BOEKEN BESTELLEN!

Vanaf 13 juli is het mogelijk om boeken te bestellen voor het nieuwe schooljaar. Doe dit in ieder geval voor de zomervakantie! Meer info en een instructiefilmpje zijn in dit bericht terug te vinden.

 

Wanneer moet je bestellen?

Je moet je leermiddelen binnen een week na de start van de zomervakantie bestellen. Als je later bestelt, is er geen garantie dat we je pakket op tijd en compleet kunnen leveren. Bestel dus op tijd; je maakt dan ook nog eens kans op een gloednieuwe iPhone 8!

Hoe werkt het?

Ga naar VanDijk.nl en begin direct met bestellen. Kies de plaats waar je school staat en kies je school en klas. Daarna gaat het bestelproces eigenlijk vanzelf. Op VanDijk.nl vind je een instructiefilmpje met meer uitleg.

Eigen account

Na het kiezen van je school en klas log je in of registreer je je als nieuwe klant. Het is belangrijk dat je een eigen account hebt, zodat we jouw digitale lesmateriaal goed kunnen leveren.

Wanneer krijg je je boeken en digitale lesmateriaal?

Als je op tijd hebt besteld, krijg je je lespakket uiterlijk een week voordat je school weer begint. Zodra we jouw pakket versturen, ontvang je een mailtje. Zo weet je precies wanneer je je pakket kunt verwachten. Over je digitale lesmateriaal sturen we je een aparte mail. Die ontvang je nog voor de start van het schooljaar.

Waar wordt je pakket geleverd?

Je pakket wordt op je huisadres afgeleverd of op een afhaallocatie als je die hebt aangegeven. Treffen we je niet thuis? Dan laat PostNL een berichtje voor je achter met informatie waar je je pakket kunt afhalen.


Je maakt 't samen!
Disclaimer | Privacy
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân