Laatste informatie PROEFwerk voor groepachters

Deze week vindt PROEFwerk plaats. Een interactieve kennismaken met het opleidingsaanbod van csg Bogerman Sneek. Alle groepachters die zich hebben aangemeld ontvingen een e-mail met laatste informatie. Hier staat alle info nog een keer op een rij.


Alle groepachters hebben zich aangemeld voor een bepaalde afdeling. Elk van die afdelingen hebben een eigen route met een eigen kleur:

Vakcollege = route geel
M@vo = route blauw
Havo = route oranje
Atheneum/gymnasium = route rood
Technasium = route wit

Ontvangst
Bij binnenkomst kunnen de bezoekers zich melden bij de statafel van hun kleur. Er staan leerlingen en/of docenten klaar om de groepachters te ontvangen. Daar krijgen zij een keycord in hun kleur en een tasje met een pen en een informatieblad over de afdeling van hun keuze. In de hal staat ook koffie, thee en limonade klaar. Het Vakcollege verzorgt een overheerlijk koekje. Als PROEFwerk begint gaan de deuren van de kantine open en kunnen de groepachters gaan zitten in de rij met stoelen met de ballon in de kleur van hun route.

Route en ingang
PROEFwerk vindt plaats op Hemdijk 2 (grote gebouw!). Bezoekers kunnen via deze ingangen naar binnen als ze met de auto, met de fiets of lopend komen:

Auto: Rij het parkeerterrein op aan het begin van de Hemdijk. Halverwege het parkeerterrein zie je een lang pad richting school. Voor de duidelijkheid hebben we deze ingang extra verlicht.
Fiets: Rij met je fiets het fietsenplein op, dat is een klein stukje de Hemdijk op. Je ziet vanzelf een hek en daarachter een groot plein met fietsenrekken. Neem de ingang met de gekleurde blokken erboven.
Lopend: kom je lopend? Dan kun je over de parkeerplaats komen, of over het fietsenplein. Eventueel kun je ook de hoofdingang nemen, die ligt ook aan de Hemdijk (tussen de parkeerplaats en het fietsenplein in). 

Je ouders/verzorgers zijn welkom
Misschien vragen groepachters zich nog af of ze echt iemand mogen meenemen. Ja, dat mag! Bij csg Bogerman houden we van samen. Leerlingen in groep acht mogen dus gerust één of twee mensen meenemen die belangrijk voor hen zijn. Bijvoorbeeld hun ouders/verzorgers, opa, oma of hun lievelingstante.

We hebben allemaal erg veel zin in PROEFwerk en kijken er naar uit om alle groepachters te ontmoeten!


Je maakt 't samen!
Disclaimer | Privacy
csg Bogerman is een school van CVO Zuid-West Fryslân